All.Biz – Platforma produse si servicii online

Client: All Biz Romania

Tehnologie: Banere, Radio, Presa scrisa

Localizare: Romania

Data: September 2012

Viziteaza site

Descriere:

All Biz este o platforma online de marfuri si servicii care promoveaza companii pe tot mapamondul in 26 de limbi. Cu peste 240 de milioane de vizitatori pe an, proiectul furnizeaza informatii organizate despre despre aproximativ 15 milioane de produse si servicii.

Pentru deschiderea reprezentantei din Romania a companiei, clientul a solicitat o campanie de promovare preponderant in mediul online, unde isi desfasoara activitatea, dar si in presa scrisa si la radio local in orasul Iasi, unde s-a deschis reprezentanta.

Pentru inceput, in mediul online, am recomandat publicarea de advertoriale si afisarea de banere in presa online de top, care sa informeze companiile din Romania de deschiderea biroului si despre serviciile oferite. Site-ul a inregistrat o crestere semnificativa a traficului in urma primei campanii de promovare si vom continua promovarea pentru a se evidentia foarte bine avantajele serviciilor oferite si cresterea numarului de parteneriate pentru All Biz.

"Avand in vedere faptul ca suntem o companie multinationala recent deschisa in Romania, pentru noi, Ingenious Studio a reprezentat principalul suport pentru lansarea companiei All Biz. Specialistii Ingenious Studio si-au demonstrat eficienta inca de la prezentarea primelor servicii ale noastre, continuand cu promovarea permanenta in mediul on-line, radio si presa scrisa. Promtitudinea, seriozitatea si calitatea serviciilor oferite ne-au convins sa colaboram si sa dezvoltam o relatie profesionala pe termen lung."
Vasile Motrescu
Market Development Manager