Reduceri de sezon

Client: Reduceri de sezon

Tehnologie: Photoshop, PHP, mySQL, HTML, CSS, JS, JQuery, Mobile

Localizare: Romania

Data: February 2013

Viziteaza site

Descriere:

Reducerisezon.ro este structurat ca o platforma care reuneste la un loc oferte cu produse reduse, oferite de mai multe magazine online. Produsele sunt adaugate pe site semiautomat alegandu-se din feed-ul de produse al magazinului online, prin alegerea categorii si apasarea butonului de adaugare. Produsele se actualizeaza automat (toate campurile aferente unui produs), iar produsele care nu mai exista in feed, sunt sterse automat. Platforma are implementata si cate o perioada pentru orice sezon, ea apare pe site automat in functie de perioada curenta, afisand recomandari din acea perioada. Produsele sunt impartite pe categorii si subcategorii, ele putand fi sortate dupa mai multe criterii. Platforma dispune si de posibilitatea de a partaja automat taguri pentru produse, tagurile fiind folosite pentru fiecare produs ca si keywords in sectiunea head, alaturi de brandul produsului, platforma fiind foarte bine pusa la punct din punct de vedere SEO onpage. Se pot gestiona bannere de reclama pe site de diferite marimi, avand posibilitatea de a afisa bannerele in functie de perioada, cumar de clicuri sau aleatoriu. Site-ul este securizat prin CloudFlare.

Platforma poate gestiona un numar mare de categorii de produse si implicit un numar foarte mare de produse, usor de gestionat si administrat, fiind actualizat la aproximativ 2, 3 zile.

Prin acest site sunt prezentate ofertele magazinelor online, vanzarea realizandu-se prin magazinul ofertant. Prin simpla accesare a butonului ‘cumpara’, se face redirectarea spre magazinul care il comercializeaza.

Site-ul dispune de varianta mobile, afisand un alt design special conceput pentru telefoanele mobile, el putand fi folosit ca o aplicatie pe dispozitivele iPhone prin salvarea linkului pe ecranul principal.

reducerisezon.ro