Retail Jobs – Portal cu locuri de munca

Client: Retail Jobs

Tehnologie: Photoshop, PHP, mySQL, HTML, CSS, JS

Localizare: Romania

Data: September 2012

Viziteaza site

Descriere:

Retail jobs, dupa cum ii spune si numele, este o platforma online cu locuri de munca din retail. Intrarea pe piata a tot mai multor lanturi de retail duce la necesitatea gasirii mai usor a fortei de munca specializata strict pe acest domeniu.

Propunerea noastra pastreaza linia de design aplicata site-ului Retail News, pentru ca impreuna se completeaza, amandoua aducand informatii din retail.

Platforma cu modul de administrare beneficiaza de un modul de cautare a joburilor foarte usor de navigat si selectat dupa nevoiele si specializarile dorite. Designul este minimalist, aerisit, fiind placut de studiat continutul siteului.

"Multumesc inca o data pentru design-ul site-ului. A iesit OK si asa cum am discutat deja, iti voi mai da "de lucru" pentru inca un site de stiri, cat si pentru primul meu magazin on-line. Colaborarea pe care am avut-o pe parcursul realizarii site-ului, precum si sprijinul oferit ulterior, m-au convins sa te recomand prietenilor mei. Cat despre proiectul pe care l-am inceput impreuna ... il vom finaliza pana la sfarsitul lunii iunie. Toate bune !"
George Raduta
Site Owner