Promovare Facebook Ads

De ce promovare Facebook Ads?

Pentru ca este reteaua sociala cu cel mai mare numar de utilizatori, care interactioneaza foarte des, iar pagina unei companii este considerata de multi un reper la fel de bun ca un website ca informare.

O campanie pe Facebook permite o targhetare foarte buna in functie de grupul tinta, dupa varsta, sex, ocupatie, localizare – tara, oras si chiar pot fi targhetati dupa preferinte, hobby, comunitati. Anunturile pe Facebook functioneaza prin utilizarea optiunilor de directionare specifice, care fac reclamele tale mai eficiente. Cu cat o companie selecteaza mai multe atribute ale publicului tinta (cum ar fi liceul la care au invatat, interesele lor relevante etc) cu atat mai pertinent devine anuntul acesteia pentru cei care-l vor vedea.

Au trecut vremurile in care societatea considera retelele de socializare doar un fel de instrumente de divertisment online pentru adolescenti si adulti, aflati in cautarea marii iubiri. In ultimii ani, aceasta perceptie s-a schimbat total, in special cu privire la modul in care oamenii folosesc Facebook, acesta devenind cel mai bun loc virtual de a-ti face publicitate. Au descoperit cu succes acest secret intreprinderile mici, care cautau public pentru afacerea lor de nisa.

SOLICITA OFERTA ACUM

Facebook Ads, o strategie de marketing accesibila

Desi, in general, strategiile de marketing online sau traditional presupun un buget considerabil, utilizarea serviciului Facebook Ads ar putea sa va aduca mai multi clienti contra unui cost mult mai mic. Aceasta caracteristica face din Facebook o locatie potrivita pentru afacerile mici si mijlocii, care au resurse limitate de marketing. Insa, si pentru companiile mari, Facebook ofera o buna oportunitate de a-si promova si comercializa produsele. Si asta datorita faptului ca milioanele de utilizatori pot forma o piata considerabila chiar si pentru branduri lansate.

Cum functioneaza promovarea Facebook Ads?

In functie de obiectivele stabilite, putem crea o pagina de facebook, daca nu exista una, o administram prin creare constanta de postari, mentinerea interactiunii dintre fani, cream si administram concursuri, atragem noi fani prin continutul creat.

Promovarea prin Campanii Facebook Ads consta in crearea de postari si anunturi care sa aduca un numar mai mare de fani si posibili clineti, prin eficientizarea continutului transmis catre fani.

Cresterea traficului pe site, prin intermediul Facebook Ads

Se poate realiza acest lucru prin includerea pe pagina de Facebook a unui link catre site-ul afacerii dumneavoastra. De fapt, multe organizatii au indicat traficul aditional printre cele mai mari beneficii pe care utilizarea Facebook Ads le ofera. Se pot expune prietenii de pe Facebook prin intermediul mesajelor de marketing puternice si al link-urilor catre site-ul dumneavoastra. Este important de retinut ca potentialii clienti care va acceseaza site-ul prin intermediul Facebook sunt susceptibili de a fi mai receptivi fata de alti vizitatori, deoarece acestia stiu deja ceva despre afacere sau produse si sunt motivati sa faca acel click spre site-ul dumneavoastra.

Servicii Facebook oferite:

  • Creare pagina facebook
  • Administrare pagina facebook
  • Campanii de promovare Facebook Ads
  • Optimizarea campaniilor existente

Exista mai multe avantaje si beneficii ale unei campanii de publicitate pe Facebook, unele dintre acestea, unice si specifice. Pentru a afla cum puteti creste vanzarile si profitul afacerii prin intermediul Facebook Ads, apelati cu incredere la echipa Ingenious Studio, care are si vechimea, si rezultatele care o recomanda pentru succesul in acest tip de promovare.

Peste un miliard de oameni din intreaga lume folosesc astazi Facebook, iar acest lucru face aceasta platforma de social media numarul unu online. Ca toate instrumentele de marketing, cheia succesului in publicitatea pe Facebook este prezenta continua si atentia la detalii. Iar in acest sens, membrii Ingenious Studio pot concepe o campanie de publicitate targetata, care sa va asigure obtinerea celor mai bune rezultate posibile.

SOLICITA OFERTA ACUM

Recomandari:

“Mutumim Ingenious Studio! O colaborare profesionala foarte buna alaturi de echipa Ingenious Studio si avem in continuare proiecte in derulare. Recomandam cu incredere pentru o colaborare de succes.”

Liviu Rotaru – Car Moldova IFN