SMM (social media marketing)

De ce SMM (social media marketing)?

SMM sau social media marketing reprezinta un mod incredibil de eficient al posesorului unui site sau al unei afaceri online de a stabili si mentine relatiile cu publicul si clientii sai, prin intermediul retelelor de socializare.

Cele mai multe branduri importante au abordat deja aceasta strategie de marketing si beneficiaza din plin de avantajele ei, prin crearea si mentinerea unei prezente permanente pe retele sociale gen Facebook, Twitter, YouTube si, mai nou, Pinterest, acumuland din ce in ce mai multe like-uri, oameni care-i urmaresc si transmitand mesaje promotionale, poze si videoclipuri.

SOLICITA OFERTA ACUM

SMM (social media marketing) ajunge peste tot!

Cu aproximativ 7 milioane de romani care utilizeaza Facebook, la care se adauga si multi altii de pe celelalte site-uri de socializare, este clar ca acesta e locul unde trebuie sa fii pentru a fi observat.

Campaniile eficiente de marketing in social media va pun in legatura cu clientii la un nivel personal, va ofera expunere repetata si conduc trafic pe site-ul dumneavoastra. Si toate acestea la un pret mult mai mic decat publicitatea traditionala si marketingul cu care v-ati obisnuit.

Publicitatea in mass-media sociala este o parte tot mai mare a mixului de marketing pentru branduri cunoscute si, de obicei, implica si plasarea anunturilor platite pe una sau mai multe dintre retelele sociale majore. De altfel, cele mai multe retele sociale ofera firmelor posibilitatea de a-si transmite mesajele direct publicului vizat, bazandu-se pe date demografice, locatii geografice si interesele speciale ale utilizatorilor. Fiecare retea sociala are avantajele sale. Facebook Ads, de exemplu, are cea mai mare acoperire si cei mai multi utilizatori, o capacitate puternica de directionare si printre cele mai mici costuri. Prin contrast, anunturile pe Twitter si-au dezvoltat reputatia de a genera rate de raspuns mult mai ridicate de la utilizatorii sai.

Contacteaza chiar astazi echipa de la Ingenious Studio pentru a afla cum poti transforma like-urile in vanzari si urmaritorii (followers) in clienti, profitand de experienta si rezultatele companiei in acest tip de promovare. Ingenious Studio iti va oferi campanii de social media marketing bine executate, care nu numai ca imbunatatesc imaginea firmei dumneavoastra, dar ajuta la construirea brand-ului prin cresterea traficului pe site si oferindu-va o mai buna expunere in mediul pe care il vizati. Campaniile de SMM ale Ingenious Studio stimuleaza prezenta brand-ului dumneavoastra pe cele mai multe dintre site-urile de socializare pentru a-i da credibilitate, ajungand in cele din urma, sa va aduca mai multi clienti si o rentabilitate mai mare a investitiei.

Nu ati profitat de beneficiile unei campanii SMM inca? Atunci este momentul sa o faceti, deoarece analistii au prezis 2014 ca fiind anul cu cea mai importanta crestere in publicitatea social media.

SOLICITA OFERTA ACUM